Heb je een klacht over de behandeling van Psycholoog Amersfoort?

Nederlands Instituut van Psychologen

Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen om met vakgenoten te delen en om mijn cliënten een plek te geven waar ze met vragen over mij terecht kunnen.

Zo ben ik lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociale therapeuten en Agogen (NVPA). Dat betekend dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je ondanks mijn zorgvuldigheid een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta open voor je opmerkingen en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken. Als we er niet samen uitkomen kun je altijd bij het NIP of NVPA terecht.

Gegevens NIP

Het beste stuur je je klacht per brief naar het College van Toezicht: College van Toezicht/NIP Postbus 2085 3500 GB Utrecht In een klacht moet staan:

  • naam, adres en woonplaats van de klager
  • naam, voorletters en adres/werkadres van de aangeklaagde
  • korte omschrijving van de klacht, zoveel mogelijk voorzien van de data, feiten en omstandigheden waarop de klacht berust
  • handtekening van de klager

Mijn NIP registratienummer is: 217044. Voor meer informatie over het NIP kijk op psynip.nl. Wil je meer weten over het NIP, over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over hoe ik je kan helpen – bel me, of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Amersfoort ter attentie van Ingrid Wijnands. Ik help je graag.