Psycholoog Amersfoort

Over mij – Ingrid Wijnands

Ik help je jezelf beter te leren kennen met je onzekerheden, angsten en de patronen waarin je ronddraait.

We doen het samen: ik laat je zien hoe het anders kan en wat je daaraan zelf kunt doen. Je voelt wat loslaten voor je kan betekenen en hoe je je eigen benen weer kunt voelen.

Studie en specialisatie

Dat ik psychologie ging studeren was al vrij snel duidelijk. Na deze opleiding was me vooral duidelijk hoeveel meer ik nog wilde leren en weten hierover. Ik werkte als therapeut en trainer en volgde specialisaties in Psychodrama, Gestalttherapie en Groepsdynamica.

Ervaring

Alle therapieën en methoden die ik hanteer heb ik zelf ondergaan. Ze zijn belangrijk geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Wat jij meemaakt in een behandeling is mij vertrouwd. Zowel de opluchting als de pijn die het kan geven. Ik weet dat een probleem beter hanteerbaar wordt wanneer je in de spiegel kijkt. Op deze manier kun je afscheid nemen van het verdraaide beeld dat jijzelf en anderen van jou hebben gemaakt.

Ik weet ook dat het niet makkelijk is om toe te geven dat er iets met je aan de hand is. Ook zal je vaak flink je best moeten doen om eruit te komen en een goed resultaat te halen.

Contact

Wil je mij beter leren kennen of heb je vragen? Neem gerust contact (033 – 20 22 03 6) op of stuur een bericht. Ik help je graag verder.