Tarief en vergoeding van therapie bij Psycholoog Amersfoort

Een afspraak duurt 60 minuten en kost 110,- euro (inclusief BTW). Relatietherapie kost 135,- euro (inclusief BTW) per afspraak. Op verzoek kan een afspraak langer duren dan een uur. Dan breng ik een aangepast tarief in rekening.

Goed om te weten

Als je onverhoopt een afspraak moet afzeggen, laat het me dan 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je begrijpt dat ik anders administratiekosten in rekening moet brengen.

Stem het af met je verzekeraar

Als je wil nagaan of je in aanmerking komt voor vergoeding voor mijn therapie, controleer dat dan zelf bij je verzekeraar. Het verschilt per verzekeraar en hangt ook af van de vraag of je de ‘juiste’ aanvullende verzekering hebt afgesloten. Op de site van het NVPA, een beroepsvereniging waarbij ik aangesloten ben, staat een actueel overzicht. Maar bovenal geldt: Stem het goed af met je verzekeraar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bij mij betaal je altijd per pin en je stuurt je betalingsbewijs op aan de verzekering voor (gedeeltelijke) teruggave.

Wil je meer weten over tarieven en vergoeding?

Als je nog vragen hebt over de vergoeding, of als je wilt hoe ik jou kan helpen: maak een afspraak: bel mij, of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Amersfoort ter attentie van Ingrid Wijnands.